Pierre Cornelisstadion

Pierre Cornelisstation
IMG_0329

Het Pierre Cornelisstadion is al sinds 1928 de thuishaven van Eendracht Aalst. Het stadion draagt de naam van de toenmalige voorzitter die eind de jaren 1930 de club voor het eerst in haar geschiedenis naar de hoogste nationale afdeling leidde.

De huidige capaciteit, aangepast aan de meest recente veiligheidsnormen, bedraagt 4.500 plaatsen.

De overdekte zittribunes bevinden zich aan de andere langszijde: tribunes A, B, C, D en E bovenaan, tribunes F en G beneden. De tribunes B, C en D bestaan uit business seats. Helemaal bovenin bevinden zich enkele tientallen Skybox-seats.

Aan de overzijde hebben we een sfeertribune voor onze supporters, ofwel het vak K.

Achter één van de doelen zijn er geen staan- of zitplaatsen. De andere breedtezijde wordt volledig ingenomen door de Europatribune, die bestaat uit de tribune H onderaan (zitplaatsen achter het doel) en indoor business seats bovenaan.

Plan

ROUTE

VANUIT BRUSSEL

U neemt de E40 richting Gent. Op deze E40 neemt u uitrit 19 (Aalst). Hierna volgt u richting Dendermonde (Via R41) en u passeert hierbij het ASZ en Renault Valckenier. Aan de eerste rode lichten voorbij de Renault garage rijdt u rechtdoor. U rijdt over het viaduct (over de Dender) en u neemt links na de kerk (Heilig Hart) in het midden van de weg. U bent NU op Eendracht Aalst.

VANUIT GENT

U neemt de E40 richting Brussel. Op deze E40 neemt u uitrit 19 (Aalst). Hierna volgt u richting Aalst. Eenmaal op het viaduct over de E40 volgt u richting Dendermonde. U volgt altijd deze weg (R41) en passeert hierbij het ASZ en Renault garage Valckenier. Aan de eerste rode lichten voorbij de Renault garage rijdt u rechtdoor. U rijdt over het viaduct (over de Dender) en u neemt links na de kerk (Heilig Hart) in het midden van de weg. U bent NU op Eendracht Aalst.

VANUIT ANTWERPEN

U neemt de E17 Antwerpen-Gent en u neemt uitrit 12 (Lokeren) en u rijdt richting (Zele) Dendermonde (N47). Eenmaal in Dendermonde rijdt u richting Aalst (Gijzegem) (via N406 & N45). U rijdt onder het viaduct en u rijdt linksaf richting Vilvoorde (Brussel). U neemt nu links na de kerk (Heilig Hart) in het midden van de weg. U bent NU op Eendracht Aalst.

ONZE PARTNERS