Welkom Rani Van Dender!

© Eendracht Aalst

Eendracht Aalst Ladies heeft met Rani Van Dender (17) nog een talentvolle speelster uit de streek aan de kern voor volgend seizoen toegevoegd. De Buggenhoutse komt over van Eendracht Mazenzele Opwijk en krijgt de kans om verder door te groeien binnen een team met veel Super League ervaring.

Warm onthaal

Voor Rani was het aanbod van Eendracht Aalst Ladies een opportuniteit. “Ik ben blij om een stap hogerop te kunnen zetten. Dat het Eerste nationale werd in plaats van Super League vind ik persoonlijk nog beter voor mijn ontwikkeling. Bovendien viel mij en warm onthaal te beurt bij de Aalst Ladies. Ik had een overtuigend gesprek met de sportieve staf en werd bij mijn kennismaking met het team al met raad en daad bijgestaan door onder andere Marie Van Caesbroeck, Lieselot De Kegel en Sheila Broos.”

Verdediging of middenveld

De youngster kan verschillende posities in de verdediging aan en ook als verdedigende middenveldster uitgespeeld worden. “Tijdens mijn 3 jaar in de jeugdopleiding van AA Gent Ladies heb ik inderdaad ook centrale posities in de verdediging of op het middenveld bekleed, al speelde ik tot nu toe het vaakst als linksachter. De Buffalo’s kwamen mij op twaalfjarige leeftijd weghalen bij Rangers Opdorp. Omdat AA Gent Ladies niet langer meer uitkwam in Tweede nationale verkoos ik vorig jaar de overstap naar Mazenzele Opwijk.”

Aalsterse torens

In Opwijk kwam Rani dit seizoen in het merendeel van de wedstrijden aan de aftrap. “Ik moet EMO bedanken voor de kansen die ik er gekregen heb. In Aalst wil ik het niveau van Eerste nationale oppikken en veel leren van de ervaren speelsters rondom mij. Mijn tweevoetigheid, passing en gestalte (1,80m) worden aanzien als pluspunten.”, aldus nog onze jongste aanwinst die Marie Van Caesbroeck en Frieke Temmerman zal vervoegen bij de Aalsterse torens in de achterhoede.

Welkom en veel succes Rani!

ONZE PARTNERS