E.Aalst Ladies

0 - 4

zaterdag 04 september 2021 14U00 Super League

KRC Genk

E.Aalst Ladies

0 - 4

KRC Genk

zaterdag 04 september 2021 14U00
Super League

Er is nog geen voorbeschouwing voor deze wedstrijd.

WEDSTRIJDVERSLAG

Na de zware nederlaag bij OHL werd een reactie verwacht van de Ladies met het bezoek van KRC Genk. Estelle Loos kreeg haar kans tussen de palen. Aanwinst Nicky Van Den Abbeele werd meteen in de verdediging gedropt voor de gekwetste Annelies Van Loock.

LOOS HOUDT EENDRACHT RECHT

De eerste grote kans was voor de Ajuinen. Hannecart zette Wiard alleen voor doel maar zij besloot naast. Genk reageerde maar Duijsters kon haar kopbal niet kadreren. Vervolgens dook Petry tweemaal alleen op voor Loos maar de Aalsterse goalie won telkens het pleit.

HET RECEPT VAN GENK

De aanhouder wint moet Duijsters gedacht hebben. De volgende bal die achter de verdediging verdween kon ze wel afronden: 0-1. Een naïef verdedigend Eendracht liet zich op haast identieke wijze nog eens ringeloren voor de pauze, met Petry als afwerkster. Opnieuw Duijsters strafte ook slecht uitverdedigen af en dus gingen we rusten met een smadelijke 0-3.

ONHERKENBAAR AALST

Pellens werd nog in de eerste helft vooruitgeschoven naar het middenveld maar het bracht geen zoden aan de dijk. Het was niet zozeer Genk dat indruk maakte, maar Eendracht dat een zwakke vertoning weggaf. De Aalsterse Ladies waren in alle facetten van het spel onherkenbaar. Petry deed nog voor het uur de boeken helemaal toe na een uitgespeelde aanval: 0-4.

OVER EN UIT

Er kwam nog een driedubbele wissel van Dirk Decoen maar het veranderde niets meer aan het spelbeeld. De enige kansen waren nog voor de Limburgers maar zowel Vanhoudt, Giuga als Duijsters trapten naast.

De Ladies missen hun competitiestart, met in het bijzonder de thuisnederlagen tegen Zulte Waregem en KRC Genk. In de komende weken trekken we tweemaal naar Standard voor de competitie en de beker. De koppen bij elkaar steken en hard werken is nu de boodschap.

1cc013b4b30bb2f3138b82c49b6ffbba_L

ONZE PARTNERS