E.Aalst Ladies

5 - 0

zaterdag 07 oktober 2023 15U30 Eerste nationale

Jong Genk

E.Aalst Ladies

5 - 0

Jong Genk

zaterdag 07 oktober 2023 15U30
Eerste nationale

Er is nog geen voorbeschouwing voor deze wedstrijd.

De Eendracht Aalst Ladies kenden weinig problemen met de beloften van KRC Genk Ladies en lijken klaar het belangrijk drieluik dat er aan komt.

De eerste kans was meteen raak. Suenens bediende Van Mullem voor de 1-0. Eendracht controleerde maar voor het volgende doelpunt was het wachten tot halfweg de eerste helft. Deze keer kroop Van Mullem in de rol aangever, Suenens werkte in twee tijden af: 2-0. Genk reageerde met een snelle uitbraak van Bauwens, haar schot scheerde de kruising. In het zicht van de rust trapte Beyens niet zo ver naast. Vandenhouwe kopte voor de Ajuinen nog over.

Eendracht ging in de tweede helft op zoek naar meer. Verspeelt raakte niet voorbij doelvrouw Bils. Maar op het uur buffelde Temmerman een gemeten voorzet van Broos binnen: 3-0. Aan de overzijde probeerde Genk het tevergeefs vanop afstand. Toen de snelle Tachelet doordrong en Lissens omspeelde, sprong Van Caesbroeck de Aalsterse goalie bij. Na handspel zorgde de ingevallen Merchiers vanop de stip voor 4-0. Toen Suenens nog eens de achterlijn haalde, mocht Van Mullem haar tweede van de namiddag maken: 5-0. In het slot kopte Van Caesbroeck nog naast.

Komend weekend ontvangen de Ajuinen de AA Gent Ladies uit de Super League voor de 1/16e finales van de Beker van België. Daarna volgen de toppers in de competitie tegen VC Moldavo (uit) en KVC Westerlo (thuis).

ONZE PARTNERS