Uitkijken naar Eendracht Aalst Ladies – KVC Westerlo

Niet alleen bij de heren staat er met Voorde-Appelterre – Eendracht Aalst een interessant kijkstuk tussen de koplopers te wachten dit weekend. Ook bij dames staan de nummers 1 en 2 in Eerste Nationale tegenover mekaar. De Eendracht Aalst Ladies ontvangen zaterdag om 15u30 in het Pierre Cornelisstadion leider KVC Westerlo. Of een rechtstreeks duel tussen de twee titelfavorieten!

Eind vorig seizoen zetten de Kemphanen hun Super League ambities al kracht bij door kampioenenploeg Kontich (dat niet wenste te promoveren) leeg te plukken, inclusief coach Karim Didi. De toptransfer werd die van Genk-spits Chiara Wielockx, die een te duchten aanvalsduo vormt met Britt Labro. Westerlo telt momenteel een foutloos rapport met 21 punten uit 7 wedstrijden. Zowel tegen Jong AA Gent als Jong OHL werd met het kleinste verschil gewonnen.

Onze Eendracht Aalst Ladies hebben hun vaste waarden uit de Super League bij mekaar weten te houden en zelfs versterkt. Intussen is het team ook volledig aangepast aan Eerste Nationale. Na twee gelijke spelen volgden 5 overwinningen en een bijna-bekerstunt tegen AA Gent. De Ajuinen klommen vorige week na winst in de topper op Moldavo naar de tweede stek en volgen op 4 punten van Westerlo. Enkele supportersclubs bevestigden reeds hun aanwezigheid en steun voor de Ladies van ‘Den Iendracht‘.

De media gaf Westerlo in de prognoses voor dit seizoen een streepje voor. Het kan alleen maar een extra motivatie betekenen voor de Eendracht Ladies, die Westerlo graag het maximum van de punten willen afsnoepen. Kortom, alle ingrediënten zijn zaterdag aanwezig om er een spektakelstuk van te maken. Tickets (5 euro) zijn beschikbaar aan de kassa.

Iendracht veroit!

ONZE PARTNERS